Kniha: Macarons by Sugar Life komplet
Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o makrónkach, v dvoch knihách.
V prvom zväzku cukrár Vlad Ryasnyy na 340 stranách predstavuje nielen históriu slávneho dezertu a jeho originálny recept, ale prezrádza aj to, ako makrónky skladovať. Hlavnú časť tvoria recepty na prípravu orechového cesta rôznymi metódami a rôzne náplne. Okrem klasických makróniek sú v jednotlivých kapitolách uvedené aj postupy na prípravu makróniek, jednohubiek a zmrzlinových sendvičov, ktoré vznikli v spolupráci s cukrárkou Helenou Fléglovou. Dvojjazyčná (česko-anglická) kniha obsahuje QR kódy s odkazmi na inštruktážne videá pre lepšie pochopenie jednotlivých postupov. Cukrárom sa môže stať každý.
Druhý diel prináša ešte viac inšpirácie na originálne náplne. Jadro knihy tvoria recepty na viac ako 30 chutí, ktoré sa do prvého dielu nezmestili. Nájdete medzi nimi nezvyčajné kombinácie, ako napríklad gaštan s ríbezľami, karamel z čiernych ríbezlí s perníkom alebo orechový rohlíček.
V oboch knihách dvojjazyčný text sprevádza rad farebných fotografií.